Werkveld

Meer info

ICT & Open Innovation

ICT & Open Innovation is de meest open specialisatie. Open Innovation kenmerkt zich door veel vrijheid en eigen regie. Natuurlijk is deze vrijheid niet vrijblijvend. Je bepaalt binnen bepaalde regels voor een fors deel, wat en hoe je gaat leren en op welk niveau. Hiervoor maak je bij de start een persoonlijk competentieprofiel waarin je aangeeft waarin je je wilt ontwikkelen, je leerdoelen en hoe je die wilt bereiken. Hiervoor worden er challenges aangeboden, die veelal vanuit Partners in Education komen. Deze challenges vormen een vehikel voor leren in een betekenisvolle context met een stakeholder. Op deze manier kun je aan het voorfront van alle veranderingen werken aan je ontwikkeling. Dit kunnen zaken zijn die nog niet in andere curricula aangeboden worden. Het is ook mogelijk een eigen challege te definiƫren en deze te pitchen aan medestudenten, dit vereist echter wel goedkeuring en een externe stakeholder.

Het is mogelijk om te werken aan meerdere challenges tegelijkertijd. Het werken gebeurt vooral in groepen onder begeleiding van coaches.

Vrijheid is geen vrijblijvendheid

Eric Slaats

Werkveld

Qua beroepsmogelijkheden is praktisch alles in de IT mogelijk.

Meer info

Deze specialisatieminor is toegankelijk voor studenten, die 1 semester Open Innovation hebben gevolgd en daarna hun stage in het kader van Open Innovation hebben afgerond.

Bovendien is deze minor toegankelijk voor studenten, die als specialisatie ICT & Lifestyle hebben gevolgd en ook in ICT & Lifestyle willen afstuderen.