Inhoud

Werkveld

Meer info

Video

ICT & Open Innovation

Open Innovation kenmerkt zich door veel vrijheid en eigen regie. Natuurlijk is deze vrijheid niet vrijblijvend. Je bepaalt binnen bepaalde regels voor een fors deel, wat en hoe je gaat leren en op welk niveau. Hiervoor maak je bij de start een persoonlijk competentieprofiel waarin je aangeeft waarin je je wilt ontwikkelen, je leerdoelen en hoe je die wilt bereiken. Hiervoor worden er challenges aangeboden, die veelal vanuit Partners in Education komen. Deze challenges vormen een vehikel voor leren in een betekenisvolle context met een stakeholder. Het is ook mogelijk een eigen challege te definiƫren en deze te pitchen aan medestudenten, dit vereist echter wel goedkeuring en een externe stakeholder.

Het is mogelijk om te werken aan meerdere challenges tegelijkertijd. Het werken gebeurt vooral in groepen onder begeleiding van persoonlijke coaches.

Inhoud

Deze specialisatie is (binnen bepaalde grenzen) open in het wat (content en niveau) en hoe (tempo, criteria en leerstijl) je gaat leren.
Hiervoor beschrijf je bij de start een persoonlijk competentieprofiel, waarin je aangeeft waarin je je wilt ontwikkelen. Dit wordt aangevuld met criteria en leerdoelen waarmee je het geleerde wilt aantonen.

Uiteindelijk werk je aan een of meerdere challenges (van partners), waarbij de context (b.v. Zorg, Sport, Educatie e.d.) waar je binnen wilt werken gekoppeld wordt aan de leervraag die je hebt. Dat kan in feite alles in IT zijn (b.v. encryptie, AR/VR UX, Machine learning e.d.) Op basis daarvan word je (al dan niet in een groepje) gecoached naar een eigen competentieprofiel en een uitvoeringsplan.

Je wordt begeleid door een team van docenten, waarbij elk teamlid een mogelijke bron is om je te helpen. Daarnaast zal er gestuurd worden op het ontdekken en verder ontwikkelen van je persoonlijke talenten binnen de context van ICT.

Wil je meer weten over de inhoud, kijk dan in de blokboeken op Sharepoint.

Werkveld

In principe alles in IT.

Meer info

Wil je meer weten over de inhoud? Open Innovation kent geen vakken, maar gecoachte eigen leerroutes. Wellicht helpt het je een kijkje te nemen in de blokboeken op Sharepoint.